Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Μην εύχεστε "Χρόνια Πολλά",γιατί ..."πιάνει"...!!!

Όλα όσα κατακτήθηκαν από τη συσπείρωση και τους αγώνες των Προγόνων μας,διαπιστώνουμε πως χάνονται μέρα με την ημέρα,εξαιτίας της άριστα εφαρμοσμένης - μέχρι την έσχατη λεπτομέρια - τακτικής,του "Διαίρει και Βασίλευε" !
Απαθείς και αμέτοχοι,αφήνουμε το χρόνο να περνά,σπαταλώντας και τις τελευταίες μας παρακαταθήκες,ενώ παρακολουθούμε τους ταγούς,που προκλητικά πια,έχουν πάψει να τηρούν οποιοδήποτε πρόσχημα,εμμένοντας ανενδοίαστα στην απόφασή τους να μην αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως κοινωνικό ζήτημα,συνεπικουρούμενοι από μια κουστωδία "ειδικών" και "επιφανών σωτήρων",που απροκάλυπτα,εθελοτυφλούν απέναντι στο "Τέρας" που έχει κάνει πια αισθητή την παρουσία του σε όλες τις εκφάνσεις της Ζωής.



Μην εύχεστε "Χρόνια Πολλά",γιατί ...

Γιατί η 28η Οκτωβρίου,είναι μια μέρα "Μνήμης", όχι Πολέμου - όπως διαπιστώνεται - αλλά Μάχης,καθώς όλα όσα κερδήθηκαν με αίμα μετά από το ιστορικό "ΟΧΙ",χάνονται στον ανελέητο πόλεμο των συμφερόντων που μαίνεται σήμερα !

Γιατί η Εθνική μας Επέτειος,αφορά στο "ΟΧΙ" εναντίον των απαιτήσεων των Ισχυρών της εποχής !
Στο "ΟΧΙ" εναντίον των παραδομένων στις "συμφέρουσες(;)" οικονομικές συμφωνίες Ιταλών του Μουσολίνι,που έλαβε χώρα στα παγωμένα βουνά της Πίνδου,όπου οι Έλληνες απέδειξαν το υψηλό τους φρόνημα!
Στη Νίκη εναντίον των φαινομενικά παντοδύναμων και αήττητων Γερμανών του Χίτλερ,που τους κόπηκε η κατακτητική ορμή από τους σθεναρά αντιστεκόμενους στην κουλτούρα του εκφυλισμού και προασπιζόμενους την τιμή,την ανεξαρτησία και την ελευθερία της Πατρίδας,Έλληνες !
Στην πάταξη του ζυγού και στη δημιουργία μιας νέας χώρας ελεύθερης και λειτουργικά αρτιότερης !

Γιατί,σήμερα ζούμε την απόλυτη Τρομοκρατία,υπό καθεστώς Ναζισμού και υπό τον φόβο του Φασισμού,εξαθλιωμένοι από την πάλη με την ανέχεια, την πείνα και την αβεβαιότητα για το Μέλλον,καλλιεργώντας παράλληλα την ψευδαίσθηση,ότι όλα θα γίνουν καλύτερα με..."τρόπο μαγικό" !

Γιατί κατά βάθος νιώθουμε καλύτερα που καταφέρνουμε - μετά βίας - να επιβιώνουμε αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις όπως μας παρουσιάζονται.Αφού όταν βλέπουμε να σκοτώνουν και να καίνε τον διπλανό μας αυτομάτως θεωρούμε πως ο αλληλοκατασπαραγμός αποτελεί...Νίκη κατά του Εχθρού !

Γιατί η ενότητα και η ομόνοια που τόσο αποτελεσματικά υπερασπιζόμαστε από τον καναπέ ή την πλατεία,είμαστε βέβαιοι ότι πηγάζουν από τη συσπείρωση σε κλίκες !
Άλλωστε που αλλού δέχονται τους άνοους και τους αισθητηριοκινητικά στοχοκατευθυνόμενους,εξυπηρετώντας κάθε τους αρρωστημένη και αιμοσταγή επιθυμία ;;;

Γιατί ξεπουλήσαμε την Ιστορία,καταπατήσαμε τη Δημοκρατία,αμαυρώσαμε τη Δικαιοσύνη,σίγουροι πως κάποια μέρα θα τις επανακτήσουμε,χωρίς να λογαριάζουμε πως η απώλεια της Υπερηφάνειας και της Αξιοπρέπειας,είναι ΜΗ Αναστρέψιμη !!!

Γιατί η Ζωή συνεχίζει την πορεία της και ο κόσμος προχωρά στον δρόμο της προόδου και της ευημερίας,ενώ εμείς περιφερόμαστε ως επαίτες,προσκυνώντας τους Αιρετούς - της Βουλής των Επιτρόπων - που μας χλευάζουν μετά βδελυγμίας,λέγοντας "ΝΑΙ" ,εκεί που το "ΟΧΙ" επιβάλλεται,θεσπίζοντας ανεξέλεγκτα,μέτρα που δεν θα εφαρμοστούν ποτέ,για χρήματα που θα χαθούν και δεν θα επιστραφούν με κανέναν τρόπο !

Μην εύχεστε "Χρόνια Πολλά",όταν το σπουδαιότερο πρόβλημα που μας απασχολεί είναι αν θα γίνει ή όχι η παρέλαση,διότι το πρόβλημα είναι ότι τα Παιδιά μας - σήμερα - δεν έχουν θέρμανση στο σχολείο που πηγαίνουν για να (εκ)παιδευτούν και - αύριο - δεν θα έχουν καν σχολείο ή νοσοκομείο για να πάνε !

Μην εύχεστε "Χρόνια Πολλά",γιατί στεκόμενοι αποχαυνωμένοι,απαθείς και αμέτοχοι επαναλαμβάνοντας στο διηνεκές μονότονα και μοιρολατρικά τα λόγια του μεγάλου μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού :
«Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και ηγαπημένε,πάντοτ' ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε» 
δεν θα καταφέρουμε τίποτα περισσότερο από το να συντηρήσουμε τον προοδευτικό αφελληνισμό , τον σταδιακό αφανισμό του εναπομείναντος Ελληνικού Έθνους και τον κατακερματισμό της Ελλάδας ! Το Μήνυμα ,άλλωστε είναι σαφέστατο !

ΑΙΧΜΗ ΔΟΡΑΤΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου